750 grammes
All our cooking blogs Edit post Follow this blog Administration + Create my blog

Καθαρισμοί Πολυκατοικιών απο το Συνεργείο Καθαρισμού ΕΣΤΙΑ

October 4 2016 , Written by unmonde ideal Published on #Pro Services

Συνεργείο Καθαρισμού

Συνεργείο Καθαρισμού

Το συνεργείο καθαρισμού ΕΣΤΙΑ αναλαμβάνει να καθαρίσει για σας. Από πολυκατοικίες και εργασιακούς χώρους έως απομάκρυνση ογκωδών αντικειμένων. Συγκεκριμένα οι υπηρεσίες που προσφέρει αναλύονται ως εξής:

Καθαρισμός Πολυκατοικίας

O καθαρισμός πολυκατοικίας περιλαμβάνει. Σκούπισμα και σφουγγάρισμα στα πλατύσκαλα και τις σκάλες όλων των ορόφων. Καθάρισμα στα κάγκελα της σκάλας όλων των ορόφων. Καθάρισμα ασανσέρ σε πόρτες, καθρέπτες και διακόπτες. Καθαρισμός της πόρτας της εισόδου πολυκατοικίας. Καθαρισμός των τζαμιών εισόδου. Πλύσιμο του πεζοδρομίου. Καθαρισμός στα παράθυρα του κλιμακοστασίου.

Καθαρισμός Επαγγελματικών Χώρων

Θέλετε να δώσετε ένα νέο αέρα στον εργασιακό σας χώρο με ένα γενικό καθαρισμό ή ενδιαφέρεστε για την τακτική καθαριότητα του γραφείου σας; Εμπιστευθείτε την ΕΣΤΙΑ όπως έχουν κάνει αρκετοί επαγγελματίες, άλλα και δημόσιοι φορείς, μέχρι τώρα και απολαύστε γρήγορη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση, στις ώρες και μέρες που εσείς θέλετε. Με άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και πάντα με τα πιο σύγχρονα εργαλεία και υλικά καθαρισμού, φροντίζουμε να εργάζεστε, εσείς και οι συνεργάτες σας, σε ένα απόλυτα υγιεινό και καθαρό περιβάλλον.

Καθαρισμός Κτηρίων

Το συνεργείο καθαρισμού της ΕΣΤΙΑ Καθαρισμοί είναι σε θέση να καλύψουν και τις πιο απαιτητικές ανάγκες σε καθαρισμούς κτηρίων, που συνήθως παρουσιάζονται στη διαχείριση κτιριακών εγκαταστάσεων. Καλύπτουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών που σχετίζονται με τους καθαρισμούς κτιρίων εσωτερικά και εξωτερικά.

Απολυμάνσεις Μικροβιοκτονίες Μυοκτονίες

Η ΕΣΤΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ μπορεί να αναλάβει την απολύμανση, μικροβιοκτονία εντομοαπώθηση, μυοκτονία, του χώρου σας με ειδικά πιστοποιημένα φάρμακα και την εφαρμογή τους από εξειδικευμένο προσωπικό. Ακόμα παρέχεται πιστοποιητικό καθαριότητας διάρκειας 6 μηνών. Οι τιμές διαμορφώνονται κατόπιν συμφωνίας με τον πελάτη.

Επικοινωνήστε με την ΕΣΤΙΑ για τον καθαρισμό και του δικού σας χώρου!

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post